Oud en Nieuw op een zeilschip? Een geweldige ervaring!

Dit Oud & Nieuw arrangement is inclusief:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x Ontbijt
  • 3x Lunch
  • 2x Diner

  Prijs: € 350,00 p.p.
  Voor kinderen tot 12 jaar wordt de helft van de prijs gerekend.
  Al vanaf 1 persoon te boeken.
  Minimum aantal moet 16 personen zijn.

  Inschepen 29 december 20.00 uur in Makkum
  Ontschepen 1 januari 16.00 uur in Makkum

  Het is ook mogelijk om een schip exclusief af te huren. Met catering of op basis van zelfverzorging.
  Programma en vaarplan maakt u in overleg met de schipper, we staan open voor alle ideeën. Groepsreis (exclusief catering) is mogelijk, prijs hiervoor is op aanvraag.
  De prijs van dit 4-daags Oud & Nieuw arrangement op een zeilschip is geldig met aankomst op 29 december 2021.

Heerlijk genieten van water en wind en sfeer tijdens de jaarwisseling

Zeilen is een fantastische gelegenheid om anderen in een bijzondere omgeving te ontmoeten. Zeilen tijdens de jaarwisseling is helemaal bijzonder! Stap dan aan boord van een prachtig zeilschip, met z'n tweetjes of neem familie en vrienden mee en beleef de jaarwisseling op een wel héle unieke manier. Begin 2020 goed en kom aan boord!

Traditioneel zeilschip

Op de 3 sterren tweemastklipper is het luxueus vertoeven. Eenmaal onder tuig proeft u meteen de sfeer die onlosmakelijk aan dit traditionele zeilschip is verbonden. Zij is in haar element op het IJsselmeer, het Wad en de Friese binnenwateren. Actief meevaren als passagier is mogelijk. De uitstekende accommodatie en eventueel volledig verzorgde catering staan borg voor geslaagde zeiltochten.

Het programma tijdens Oud en Nieuw

  Woensdag 29 decemberRond 20.00 uur wordt u  ontvangen door de crew aan boord van de luxueuze tweemastklipper ‘Boekanier’.
  Na de verwelkoming van de crew is er gelegenheid om kennis te maken met de andere gasten in het gezellige dagverblijf van dit prachtige charterschip

  Donderdag 30 decemberNa een uitgebreid ontbijt, varen we rond 10.30 uit voor een enerverende zeiltocht naar het mooie Terschelling.

  Samen de zeilen hijsen, genieten van wind en water op dit unieke natuurgebied dat vorig jaar de status van werelderfgoed gekregen heeft. De frisse zeelucht, droogvallende zandplaten en de aanblik van een groep zonnende zeehonden, De laagstaande winterzon geeft het landschap volle kleuren, en op het verlaten water proef je het avontuur.

  Rond 16.00 uur wordt afgemeerd in de haven van Terschelling waar u zult merken waarom Terschelling zo “aantrekkelijk” is met deze dagen. We maken ons op voor een hele fijne avond waarbij onze scheepskok een heerlijk menu voor u gereedmaakt , een avondvullend programma.

  Vrijdag 31 december
  Een heerlijke dag op Terschelling, naar het strand, een fietstocht over het eiland of lekker ontspannen aan boord. Op tijd voor het vuurwerk en de spectaculaire vuurwerk van de schepen en het eiland gaan we het dek op en toasten met z’n allen op het nieuwe jaar. Wie wil stort zich in het bruisende nachtleven van West-Terschelling maar ook aan boord blijft het tot in de kleine uurtjes gezellig.

  Zaterdag 1 januari Varen we na het ontbijt weer weg van Terschelling waar we waarschijnlijk vele zeehonden aantreffen op de zeehondenbank. en komen in de middag weer in Makkum

  Wij kijken er naar uit om u aan boord te ontvangen. Na een paar dagen heerlijk uitwaaien op de Waddenzee gaat u met een frisse kijk en een tevreden gevoel het nieuwe jaar in…

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Genoten, super gezellig. Ontzettend aardige bemanning/bevrouwing.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Familiekamers

Onze partner

Algemeen

Stap aan boord van de sfeervolle zeilklipper in Makkum, geniet een weekend met vrienden, familie, collega's op het schitterende IJsselmeer. Brengt u graag een bezoek aan de waddeneilanden, ontdek het van de andere kan en laat u verrassen door de deze tweemastklipper.

3 Sterren tweemastklipper

Op de 3 sterren tweemastklipper is het luxueus vertoeven.
Eenmaal onder tuig proeft u meteen de sfeer die onlosmakelijk aan dit traditionele zeilschip is verbonden. Zij is in haar element op het IJsselmeer, het Wad en de Friese binnenwateren.


Actief meevaren als passagier op de klipper is mogelijk. De uitstekende accommodatie en eventueel volledig verzorgde catering staan borg voor geslaagde zeiltochten.

Op en afstap plaatsen

Aan boord van de prachtige zeilklipper kan de gast bepalen waar naar toe gevaren wordt en hoe laat er weer afgemeerd wordt, de gast kan ook kiezen uit verschillende op- en afstapplaatsen om zoveel mogelijk aan de wensen van u tegemoet te komen. Het schip kan ook op locatie blijven om uw feest aldaar tot een succes te maken.

Faciliteiten

Maximum aantal personen: 26


Aantal hutten: 9
2 persoonshutten: 5
4 persoonshutten: 4


Na tot in de jaren tachtig vracht te hebben gevaren, is de 'Boekanier' in 1991 opnieuw in de vaart gekomen. De Boekanier is een gezellig schip waar het u aan niets zal ontbreken. Het sfeervolle schip is met speedboot en tapinstallatie van alle gemakken voorzien. De bemanning leert u graag de basis van het zeilen uit zodat u zelf actief mee kunt varen. Zij laten u graag de mooiste plekjes van het IJsselmeer, de Friese binnenwateren en de Wadden zien, waarbij droogvallen op het Wad een belevenis is die u zeker eens mee moet maken!